600 g kana kintsuliha
Marinaad:
2 tl tumedat sojakastet
2 spl heledat sojakastet
3 spl neitsi oliiviõli
6 purustatud küüslauguküünt
2 tl purustatud musta pipart
3 hakitud kahvrilaimilehte (võib olla ka kuivatatud)
Kanatükid puhastada ja lõigata parajateks tükkiteks ning segada marinaadiga. Kana võtab maitse juurde ka juba 10 minutiga, kuid parem on liha marinaadis hoida mõni tund või teha eelmisel päeval valmis. Sate varraste jaoks peaks kanatükid puuvardasse pikkima ja küpsetama grillil, aga tubastes tingimustes võib küpsetada ka pannil (õli pole vaja panna, sest see on marinaadis juba olemas)
Sate
kimp peterselli
1/3 tšillikauna
1 küüslauguküüs
3 kuhjaga spl kvaliteetset maapähklivõid
sojakastet
2 cm jupp värsket ingverit
2 laimi mahl
Kanatükid puhastada ja lõigata parajateks tükkiteks ning segada marinaadiga. Kana võtab maitse juurde ka juba 10 minutiga, kuid parem on liha marinaadis hoida mõni tund või teha eelmisel päeval valmis. Sate varraste jaoks peaks kanatükid puuvardasse pikkima ja küpsetama grillil, aga tubastes tingimustes võib küpsetada ka pannil (õli pole vaja panna, sest see on marinaadis juba olemas)
Maitsev nii soojalt kui külmalt |
Sate
kimp peterselli
1/3 tšillikauna
1 küüslauguküüs
3 kuhjaga spl kvaliteetset maapähklivõid
sojakastet
2 cm jupp värsket ingverit
2 laimi mahl
Kommentaare ei ole :
Postita kommentaar