Lihtne retsept, aga panel siiski kirja, et vajadusel koguseid meelde tuletada.
300 g kana hakkliha
1 muna
0,5 tl soola
näpuotsatäis riivitud muskaatpähklit
1,5 spl toortatrajahu
1 küüs küüslauku, pressida
Klopin muna koos soolaga kergelt lahti ja lisan teised koostisained. Segan taigna ühtlaseks ja tõstan supilusikasuurused törtsud pannile, kus need lapikuks vajutan. Pann peab olema eelnevalt korralikult kuumaks aetud, et lihamahl välja ei voolaks. Küpsetan üsna kõrgel kuumusel kummaltki poolt mõni minut. Kotlettide puhul on minumeelest suurim oht üleküpsetamine, siis jäävad need kuivad ja maitsetud. Näputäis muskaati annab väga hea maitse.
Kommentaare ei ole :
Postita kommentaar