Toor-trühvlid datlitega

150 g kuivatatud datleid
100 g kookoshelbeid
100 g mandleid või sarapuupähkleid
2 spl netsi kookosõli
4 spl kakaopulbrit
1 spl vett
1 spl kaneeli

Kõigepealt datlid köögikombainis kleepuvaks massiks purustada, lisada pähklid ja samuti purustada, kuid mitte liiga  peeneks. Lisada ülejäänud ained ja ühtlaseks massiks segada. Segust vormida väikesed pallid, mida võib viimistlemiseks veeretada pähklipurus, kookoshelvestes, kakaopulbris või kaneelis. Trühvlid peavad enne söömist vähemalt pool tundi külmkapis tahenema. Sellest kogusest saab 30 kastanisuurust trühvlit.

Retsept on pärit ühest toortoidu blogist Green Kitchen Stories

Siin on veel üks suhkruta toor-koogi retsept, mida kavatsen lähiajal proovida:
 http://www.kinfolk.com/raw-cocoa-date-walnut-bar/

Kommentaare ei ole :